Öltöny és Divatház
Divatblog

2019 legnépszerűbb esküvői ruhadarabjai

Ezeket viselik majd a legényesebb vőlegények

Már közeleg a nagy nap, de az öltönyöd még nincs meg? Szeretnéd, ha a lehető legtökéletesebb lenne az öltözéked is az életed egyik legfontosabb napján? Most eláruljuk neked, hogy melyek azok a darabok, amelyek a legnépszerűbbek lesznek az idei esküvői divat terén.

A háromrészes öltöny határozottan az év legnépszerűbb darabja lesz. Egy hibátlanul testreszabott és kifogástalanul illeszkedő kialakítású háromrészes öltönynél nem is választhatunk jobbat a nagy napra. Amint a ceremónia lezajlik és kezdődik a parti, a zakó levételével sokkal kényelmesebb és lazább viseletet kapunk, ráadásul még csak az átöltözéssel sem kell bajlódni.

Az idén a fekete és szürke öltönyök dominanciájának is vége, ugyanis egyre nagyobb teret hódítanak a merész színek is. Ha úgy gondolod, hogy a te természetedhez is közel állnak a feltűnőbb színek, akkor nyugodtan gondolkozz bátran lila, bordó vagy épp tintakék színekben is.

A már korábban is rendkívül kedvelt slim fit fazont idén is erőszeretettel választják a vőlegények, hiszen a vékony szabása rendkívül hangsúlyossá teszi a mellkast és a vállakat. Így a vőlegénynek kiemeli a férfias, sportos sziluettjét.  

Ne felejtkezz meg a cipőről sem, ugyanis sokat mesél viselőjükről! Az idén már kevésbé számítanak népszerűnek a sportosabb fazonok, ami az esküvőket illeti, így jobb, ha egy ténylegesen odaillő, elegánsabb darabot választasz.

Válaszd meg gondosan az inged is! Lehet, hogy egy lazább ing kényelmesebb és szabadabb érzést nyújt, azonban nem esküvőre való. A váratlan helyzetekre is felkészülhetsz 1-2 tartalék inggel, így biztosan nem érhet meglepetés.
 

A király új ruhája

A király új ruhája

A cím ellenére nem Andersen tanulságos történetét osztjuk meg Önökkel, hanem a férfidivat szempontjából legfontosabb királyt mutatjuk be.

Egy igazi ellentmondás

Egy igazi ellentmondás

Kit öltöztet és kit "vetkőztet" az öltöny?