Öltöny és Divatház
Divatblog

Boldog új évet kívánunk!

Milyen öltönyt viselj 2021-ben?...tippek és tanácsok...

Sikerekben, egészségben, örömökben gazdag boldog új évet szeretnénk kívánni mindenkinek!

A 2020-as év finoman szólva nem volt a legjobb, de igyekszünk a „minden rosszban meg lehet találni azt a bizonyos jót” elvet követni, így hittel és reménnyel vágunk bele a 2021-es évbe.

A tavalyi évben a természetnek lehetősége volt egy kicsit fellélegezni, nekünk embereknek pedig - a sok rossz mellett - jutott időnk egy kicsit elcsendesedni, számot vetni, értékelni, hálásnak lenni azért, amink van.

Tudjuk, hogy sok esküvő és rendezvény le lett mondva vagy el lett halasztva, tudjuk, hogy legtöbbünknek sajnos nem a terv szerint alakultak a dolgai…DE, hisszük, hogy ez az év nagyon sok csodát tartogat számunkra, hisszük, hogy hamarosan minden rendben lesz a világban...így nem maradt más hátra, mint előre tekinteni. :)

Ezért is gondoltuk, hogy a hosszúra sikerült bevezető után, egy kis kedvcsinálóval indítjuk az új évet.

Összeszedtük, hogy mik lesznek a 2021-es trendek öltönyök tekintetében, így akik idén készülnek esküvőre vagy bármilyen más alkalomra, lehetőségük lesz egy kicsit elkezdeni a készülődést elméletben…vagy akár hozzánk betérve…gyakorlatban is. 

2021-es öltöny trend – ...van ami nem változik…

  • Kék és szürke – az örök kedvencek

A kék és a szürke minden árnyalata örök divat. Aki biztosra szeretne menni ezzel a két színnel nem tévedhet.

A klasszikus kék öltönyt feldobhatjuk egy elegáns barna cipővel és övvel, így garantált az egyedi megjelenés.

  • Slim fit 

A hagyományos bővebb szabásvonalat már egy ideje felváltotta a slim fit, azaz a karcsúsított fazon. Ez 2021-ben sem változik. Ennél a fazonnál fontos, hogy az öltöny kövesse a test vonalát, de ne legyen túlzottan szűk.

Mindig tartsuk szem előtt, hogy soha ne az aktuális trendnek, hanem az alkatunknak megfelelő szabást részesítsük előnyben.

  • Három- és ötrészes öltöny

Rendkívül elegáns a háromrészes öltöny, amely nadrágból, zakóból és mellényből áll. Ezt a három darabot akár külön-külön is hordhatjuk más kiegészítőkkel kombinálva. Akár nyakkendőt és díszszsebkendőt is választhatunk hozzá...lehet teljesen eltérő vagy színben az öltönnyel megegyező...csak a fantáziánk és a jóízlés szabhat határt.

Az ötrészes öltöny sok szempontból az elegancia csúcsa. Ebben az esetben az öt rész a nadrágból, zakóból, mellényből, nyakkendőből és díszzsebkendőből áll össze, amik harmonizálnak egymással, így teremtve meg a tökéletes összhangot. Általában vőlegények viselik, de tanúknak és örömapáknak is kitűnő választás. Ezek az öltönyök általában díszesebbek a hagyományos öltönyöknél, ám érdemes ebben az esetben is olyat választani, amit akár később is ki tudunk használni. Praktikus öltönyt is találhattok nálunk, amelynek a díszítését úgy oldottuk meg, hogy az később könnyen eltávolítható legyen.

  • Kockás öltöny

2021 a kockás öltöny éve lesz. Aki be meri vállalni, annak garantált lesz a siker és az egyedi megjelenés.

Praktikus, mivel egy kockás öltöny zakója később akár sportzakóként is funkcionálhat.

  • Világos és szokatlan színek

A már említett jól bevált színek mellett a bátrabbak próbálkozhatnak a kissé szokatlanabb/merészebb árnyalatokkal is, mint például a pasztell kék, világos szürke, bézs vagy akár egy szép pasztell zöld. A barna és a bordó is utat törhet magának ebben az évben.

  • Klasszikusok – Szmoking és a fekete öltöny

A szmoking és a fekete öltöny is szinte állandó szereplője a divatnak.

A szmokingot esküvőre, bálra bátran viselhetjük. A fekete öltöny pedig egy örök klasszikus: visszafogott, elegáns és nem utolsó sorban jolly joker, hiszen minden alkalomra ideális, így kihasználási szempontból a legjobb választás.

 

Ne feledjük Chanel divatanyánk híres mondását, miszerint: „ A divat változik, a stílus örök.”

Mindig azt tartsuk szem előtt, hogy az adott ruha mennyire illik a személyiségünkhöz, tudjuk-e viselni és végül az egyik fő szempont: passzoljon a testalkatunkhoz… hiszen a stílus fontosabb, mint az aktuális divat.

Nézzetek be hozzánk, óriási választékkal várunk titeket 2021-ben is.

Nálunk garantáltan megtalálod az alkatodhoz legjobban illő és az elképzelésednek leginkább megfelelő tökéletes öltönyt és kiegészítőt.