Öltöny és Divatház
Divatblog

Esküvőre vagy hivatalos? 

Mi segítünk felöltözni! 

Meghívást kaptál egy esküvőre? Tanácstalan vagy az öltözéket illetően? Nem vagy az a nyakkendőben feszengő típus, de mégsem szeretnél alulöltözni? 

Mi segítünk neked!


Akár egy családtag vagy egy jó barát nagy napjára készülsz, az első és legfontosabb amit észben kell tartanod az az, hogy az ifjú párnak van-e valamilyen különleges kérése a megjelenést illetően. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy hozzád teljesen távol álló stílusban kellene feszengened egy estén keresztül, azonban az előírt dress code-ot illendő szem előtt tartani. Egy elegánsabb öltönyben is épp úgy meg tudod mutatni a kifinomult, különegesebb egyéniségedet, mint bármilyen hétköznapi viseletben. 


Arra azonban ügyelj, hogy ne légy túl kirívó, ugyanis ez a nap az ijfú párról szól. Ne vedd el tőlük a reflektorfényt egy harsányabb külsővel. A legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a fehér a menyasszony színe, azonban mint a fehéret, úgy feketét, pirosat és túlságosan rikító színeket sem érdemes viselni a nagy napon egy hölgynek. Ehhez hasonlóan a férfiaknak is érdemes szem előtt tartaniuk azt, hogy a vőlegényt nem szabad „túlöltözni”.


A viselet kiválasztása előtt azonban érdemes azt is kideríteni, hogy a ceremónia hol fog lezajlani. Ugye mondanunk sem kell, hogy nem mindegy milyen ruhában jelenünk meg egy templomi esküvő, illetve egy tengerparti esküvő esetében sem. Amellett, hogy a stílusunk a megfelelő legyen, azért azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a kényelemre is gondoljunk.