Öltöny és Divatház
Divatblog

Így válassz megfelelő cipőt az öltönyödhöz!

Megfelelő cipőválasztás öltönyhöz

A stílusos és alkalmi megjelenés egyik legfőbb alapja a jól kiválasztott alkalmi cipő.  A legtöbb esetben erről könnyedén megfeledkeznek, hiszen már az öltöny kiválasztása is hosszú folyamatot vehet igénybe, így a lábbelire már kevés időt szánunk. Azonban ez teljes mértékben tönkre teheti az öltözékünk összképét. Mint ahogyan az ápolatlan cipő, a rosszul megválasztott szín és anyag is árulkodhat a személyiségünkről.  
A legtöbb esetben elég sok nehézséget okoz a tökéletes darab kiválasztása, mégha elsőre nem is  gondolnánk így. Ezért készültünk neked egy kis rövid bemutatóval, ami segíthet az öltönyhöz passzoló lábbelik kiválasztásában. 

Fekete bőr cipő
Konzervatívak, de klasszikusak és sokoldalúak. Ez azonban nem azt jelnti, hogy a fekete cipő minden öltönyhöz jó választás lehet. Leginkább a tengerkék és a szürke öltönyökhöz javasoljuk.

Barna bőr cipő
Megpróbálnád kihangsúlyozni az öltöny színét? Egy pár közepes barna bőr cipő tökéletes erre a feladatra. A barna bőr cipő kiemeli és hangulatssá varázsolja a barna vagy a tengerkék öltönyöket is, és megmutatja, hogy viselője igen gondosan választotta meg az öltözéke minden apró részletét.

Barna velúr cipő
A barna velúr cipők textúrája és sötét kakaószíne ideálisan illik a barnás és világos szürke öltönyökhöz. Rendívül kiemeli a viágosabb, lágyabb színű öltönyöket. A velúr, úgy mint a világos színű öltöny mindig ideális a melegebb időkre.

Lakk cipő
Ha szmoking viseléséről van szó, akkor a lakkcipő a legjobb választás. Itt nem kell feltétlenül egy egyszerű fekete szmokingra gondolnod, ugyanis egy lakk cipő klasszikus, egyszerű megoldást nyújt bársony vagy tarkább mintázatú szmokinghoz is.

Még mindig nem vagy biztos abban, hogy milyen cipőt válassz? Látogass el hozzánk és segítünk neked.