Öltöny és Divatház
Divatblog

Miért pont a Don Fetibo?

Számunkra nem létezik lehetetlen, ha esküvői öltönyökről van szó. 

A Don Fetibo Öltöny- és Divatház már 25 éve piacvezető az öltönyök világában. Ilyen hosszú idő alatt egy kisgyermek felcseperedik, megkezdi az életét a felnőttek világában, felkészül a nagybetűs életre és talán már élete nagy napját is tervezgeti jövendőbelijével.

Gondoljon csak bele, mennyi mindent meg lehet tanulni ennyi idő alatt az öltönyökről.

Az évek során rengeteg tapasztalatot, tudást szereztünk és pihenés nélkül azon dolgoztunk, hogy minél több ifjú párnak segíthessünk a legboldogabb perceket tökéletes összhangban átélni.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több száz elégedett vőlegény sétált végig a sorok között és mondta ki a boldogító IGENT az öltönyeinkben.

A házasságkötés egy pár életében az egyik legfontosabb pillanat, így a legboldogabb napon a menyasszony mellett a vőlegénynek is a tökéletes öltönyt kell viselnie! Nem érheti be kevesebbel, ugyanis magabiztosan kell az oltár elé vezetnie kedvesét!

Fontosnak tartjuk, hogy levegyük vőlegényeink válláról azt a terhet, hogy nekik kelljen utánajárni a szakmai részleteknek, hogy mélyrehatóan tanulmányozzák a különböző anyagokat, hogy hosszas mérlegelés és fárasztó, végeláthatatlan keresésekbe bocsátkozzanak. Ezért elsősorban azon dolgoztunk, hogy üzletünkben kimagasló színvonalú legyen az előzékeny kiszolgálás, a szakmai tudás és a vevőközpontú szemléletmód. Nálunk ezek az értékek alapvetőek, hiszen a célunk az, hogy minden kedves vőlegény széles mosollyan az arcán, elégedetten távozzon üzletünkből! A Don Fetibo Öltöny- és Divatház az igazi értékek képviselője!

Számunkra nem létezik lehetetlen, ha esküvői öltönyökről van szó. Egyedi méretekkel rendelkező vevőink is számíthatnak a segítségünkre, széles választékunk lehetővé teszi azt, hogy szebbnél szebb öltönyök közzül válogathassanak. A kiválasztott anyagból méretre készítjük az igényes esküvői öltönyöket, sőt még a konfekciós darabokat is személyre szabjuk.
Öltönyházunkban találkozhat a  Manzetti, Wilvorst, Lavard, Lorenzo márkákkal is. Legyen szó pénztárca barát vagy a prémium kategóriás darabokról, nálunk minden vőlegény megtalálhatja azt, amit keres.

Természetesen az öltöny mellett minden kiegészítőt, az ingtől a nyakkendőn át egészen a cipőig egy helyen meg tudnak vásárolni. 

Ön csak eljön hozzánk, és saját elképzelését a mi tudásunkkal párosítva megszerzi élete egyik legjobb öltönyét. Ugye milyen egyszerű?