Öltöny és Divatház
Divatblog

Nem tudod, hogy mit viselj egy meleg nyári esküvőn? 

Nyári esküvői stílus útmutató férfiaknak

A nyári időszakokban igazán nehéz dolgunk van a pazar, divatos megjelenés kiválasztásában. A sokak által kedvelt fekete öltöny és fekete nyakkendő megoldás lehet a letisztult külső eléréséhez, azonban óvatosan kell bánnnunk vele, ugyanis a hőségben kényelmetlen, túlságosan meleg viseletté válhat!

Szóval mit is tehetünk ilyen esetben?

Mutatunk neked pár trükköt, aminek segítségével az év legmelegebb hónapaiban is kényelemsen érezheted magad az esküvő napján.

Elsőként mindenképp érdemes kideríteni azt, hogy van-e valamilyen különleges kérése a párnak az öltözéket illetően. Ha igen, akkor mindenképp illendő teljesítenünk ezt a kérdést, azonban ha nincs előre meghatározott dress code a nagy napra, akkor szabad utat kapunk és a fantáziánk szárnyalhat a lehetőségek kavalkádjában.

Ragaszkodj a pamuthoz vagy a poliészterhez

Az ideális nyári szövet légáteresztő és kényelmes, ugyanakkor elegáns és alkalomhoz illő is. Erre a két legmegfelelőbb anyag a pamut vagy a poliészter.

A pamut anyagában légáteresztő és felszívja a nedvességet, így a forróságban rendívül jó megoldás lehet. A hátránya viszont az, hogy a nedvesség felszívó hatása szemmel láthatóan is látszik.

A pamuttal szemben a poliészter kevésbé nedvszívó, így az izzadás nem lesz szembetűnő. A hátránya viszont az, hogy viselője nem érzi annyira a „hűsítő” hatását, mint a másik anyag esetében.

Viselj világosabb árnyalatokat

Az öltönyt tekintve a nyári napokon a feketénél sokkal előnyösebb egy világosabb szürke vagy bézs színű öltöny. De ha már a meglévő fekete öltönyödhöz szeretnél egy olcsóbb alternatívát, akkor a pasztell színű ingek is megoldást jelenthetnek.

Kísérletezz virágos mintákkal

A bátrabb férfiak akár még a lágyabb virágos mintákkal is kísérletezhetnek. Ezek ugyanis könnyedén teremtenek vidám és könnyed hangulatot, így a személyiségünket is különlegesen kiemelheti.

Reméljük segítségedre lesz ez a kis segédlet a forró nyári napokra. Ha neked is van pár tipped a témával kapcsolatban, írj nekünk bátran!