Öltöny és Divatház
Divatblog

Top 5 úti cél nászútra

Te melyiket választanád?

A legtöbb ifjúpár számára a nászút egy életen át tartó utazás megkezdését jelenti, így nem is csoda, hogy a legtöbben a tökéletességig szeretnék tervezni. Te is közéjük tarozol? 
Megértjük, hogy milyen fontos ez, hiszen valószínűleg a növekvő családoddal még nagyobb vagy vadabb utazásokon is részt vesztek majd, de az esküvő utáni első közös kaland biztosan felejthetetlen marad! 
Ezt az időt maximálisan kihasználhatjátok arra, hogy élvezzétek egymás társaságát, a közös tervezést és a stresszmentes napokat. 

Ez a pár nap könnyedén lehet, hogy meghatározza a jövőbeni közös kalandok alakulását is.
Romantikus tengerparti napozás koktélokkal, merész ételek, kalandos túrák... Neked milyen az álom násztútad? 

Összegyűjtöttük neked az 5 legjobb úti célt nászútra:

 

Alentejo, Portugália

Portugália szőlőtermesztési régiójának nevezett Alentejo (portugálul „túl”) borvidékének hűvös nyugalma fűződik a festői, turista mentes strandokhoz. A mezőgazdaságban gazdag környékén középkori kastélyok és római építészet romjai is megtalálhatóak. Töltsétek az időt kellemes pihenéssel egy vidékies és bájos házban, és tervezzetek egy kiruccanást a három borút egyike mentén, sétálj végig a tengerparton, ahol friss tenger gyümölcsei ételeket kóstolhattok és nézhetitek a hullámokon lovagló szörfösöket.

 

Amalfi-part, Olaszország


Sok oka van annak, hogy az Amalfi-part továbbra is a nászutasok bakancslistájának élén van. Szinte lehetetlen romantikusabb helyszínt találni a Positano meredek falu utcáitól. A mór stílusú épületek, az azúrkék tengerpart és a sötét homokos strandokat bélelő színes nyugágyak és napernyők rendkívül hangulatossá varázsolják az ott töltött időt.

 

Amszterdam, Hollandia


A liberális kávézó kultúrán és a Vörös Lámpás Kerületen túl Amszterdam egy boldog főváros, amely gazdag művészeti örökségéről - Van Gogh, Rembrandt, Vermeer - és a csatorna- és hidak kifinomult rendszeréről ismert. Kellemes kerékpártúrákat vagy sétákat tehettek a bájos utakon, megállva szabadtéri éttermekben vagy kávézókban, hogy meghitten vacsorázzatok vagy kávézzatok. 

 

Anguilla


Az Anguilla a karibi paradicsom ékköve: gyönyörű türkizkék víz, élénk fehér homok, pálmafák, amelyek enyhe szellőben mozognak a nyugodt öblök körül. A tengerparti szállodákban akár az ágyban fogyasztott reggeli és kávé közben élvezhetitek a kellemes kilátást.

 

Antarktisz


A globális felmelegedés miatt itt az ideje megtapasztalni az Antarktisz más világainak csodáit. Egy életen át tartó élményeket szerezhettek egy olyan térségben, amely kalandos pillanatokat kínál a bátrabb párok számára, akik a romantikát a legvadabb helyzetekben élik meg igazán. A hófödte vulkánok, a fényvisszaverő kristályvizek és a vadon élő állatok, mint például a bálnák, fókák és pingvinek jéggel borított talajmezője.