Öltöny és Divatház
Divatblog

Állásinterjúra készülsz?

Nem tudod mit viselj?

Jelentkeztél egy állásra, az önéletrajod alapján alkalmasnak találtak a pályázott posztra és be is hívtak egy személyes interjúra?

Akkor az első lépéseken már túl vagy, azonban a neheze még csak most jön! Ilyen esetben az első, ami megfordul a legtöbb ember fejében az az, hogy milyen módon szerezzünk pozitív benyomást az interjúztatóra.

Az interjún lehetőséged nyílik arra, hogy a személyiséged is megcsillogtathasd a személyes találkozón. És mint a személyes találkozásokon, az interjúk alatt is fontos az első benyomás, ezért nem csak a viselkedésre, hanem a megjelenésre is fokozott figyelmet kell fordítani.

A külsőnkkel ugyanis bemutathatod önmagadat és a munkához való hozzáálásodat is.

Ahhoz, hogy az előnyödre fordítsd a megjelenésed érdemes egy-két dologra odafigyelned.

Íme, pár tipp a megfelelő öltözethez:

Ha biztosra szeretnél menni, mindenképp derítsd ki, hogy a cég alkalmazottai milyen jellegű viseletben végzik a munkájukat, illetve hogy a megpályázott pozíció mennyire igényli a hivatalos megjelenést.

Ha hangsúlyoznád a precizitásodat, maximalizmusodat, akkor érdemes öltönyt választanod. Szín esetében legjobb választás a kék vagy a szürke, ugyanis ezek megbízhatóságot sugallnak viselőjükről.

Ingek esetben érdemes letisztult és világos árnyalatot választani.

Ha a legapróbb részletekre is ügyelsz, akkor a nyakkendő színét úgy válaszd meg, hogy összhangban legyen az inged, illetve az öltönyöd színével.

Útmutató a megfelelő méretválasztáshoz.

Útmutató a megfelelő méretválasztáshoz.

Neked is problémát okoz öltönyvásárláskor a megfelelő méret kiválasztása?
Nem könnyű egyszerre kényelmes és mutatós öltönyt találni, azonban nem is lehetetlen! Ezért mutatunk neked 5 tippet, amik segítségével könnyebben dönthetsz a hozzád illő öltöny kiválasztásakor.

Tudj meg mindent a díszzsebkendőkről

Tudj meg mindent a díszzsebkendőkről

Hogyan is lehet egy kis színt csempészni a férfiak szolíd, elegáns öltözékekbe? Ha a legegyszerűbb megoldást keresed, akkor a válasz nem más, mint: a díszzsebkendő.

Növeld meg az öltönyöd élettartamát pár egyszerű trükkel!

Növeld meg az öltönyöd élettartamát pár egyszerű trükkel!

Gondosan ügyelnél öltönyödre, de nem tudod hogyan tedd?
Most megmutatjuk neked! 

2019 legnépszerűbb esküvői ruhadarabjai

2019 legnépszerűbb esküvői ruhadarabjai

Már közeleg a nagy nap, de az öltönyöd még nincs meg? Szeretnéd, ha a lehető legtökéletesebb lenne az öltözéked is az életed egyik legfontosabb napján? Most eláruljuk neked, hogy melyek azok a darabok, amelyek a legnépszerűbbek lesznek az idei esküvői divat terén.